Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El dissabte 2 de setembre, el pavelló Ricardo Tormo de Canals va celebrar la Segona ronda de la Lliga Autonòmica en kata i kumite. A la cita hi van acudir gran quantitat de clubs de karate procedents de diferents llocs de la Comunitat Valenciana.

Per la seua banda, el club de karate de Canals va aconseguir dos pòdiums en kumite i per tant, la classificació a la següent ronda. Les guanyadores van ser Claudia García, en la categoria sub21 (més de 68 kg), la qual, va aconseguir el tercer lloc i Helena Alegre, en sub21 (menys de 68 kg), aconseguint el segon lloc.

Els organitzadors estan molt agraïts a la federació i a l’Ajuntament de Canals per “la bona organització i per fer possible aquest esdeveniment, que després de la pandèmia, ha suposat tot un esforç per a totes i tots, i a més a més, és la primera competició oberta al públic”.

Per altra banda, el diumenge 3 de setembre, va tindre lloc el Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 a les pistes del poliesportiu municipal.

Allí es va disputar la final entre Vicent i Caldés, de Carlet (Deportes Frías), i Ricard i Guillem, de Castelló de la Ribera (El Musa CPV Castelloner). La victòria, per 6-4, ha estat per als de Castelló en una renyida partida contra els carletins.

Els primers triomfadors del matí foren els Garcietes, campions de la categoria d’iniciació, davant els jugadors de l’escola de pilota del Genovés David i Julio.

En segona categoria, l’Home Bo B de Miramar, després de l’èxit a Xaló, tornava a ser el gran dominador de la jornada, el qual va aconseguir la victòria en la final davant l’equip d’Amics del Trinquet de Carlet.

Per últim, en primera categoria, després d’una gran igualtat en la fase de grup, repetien la final de Xaló Deportes Frías i ElMusa CPV Castelloner. Però, en aquesta ocasió, el triomf fou per als segons, els quals van empatar en la segona posició amb Amics de la Ribera, i deixen tot per decidir per al torneig final de Carlet.

El Màdel també va tindre representació canalina amb els jugadors Eladio i Carpio, en la segona categoria, els quals, van estar molt prop de classificar-se a semifinals. I de la jove promesa, en la categoria d’iniciació, Julio, que junt amb David, els dos de l’escola de pilota del Genovés, van aconseguir el subcampionat.