Canals-tindrà-un-nova-aula-de-2-anys-al-CEIP-José Mollà

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Al municipi ja es compten amb 18 alumnes a l’aula de 2 anys del CEIP Vicente Rius Guillemes, a les quals se sumaran les 18 places que s’oferiran des del CEIP José Mollà amb la nova aula.

A més, l’Escola de la Torre compta amb dues aules per a alumnes entre dos i tres anys i, a banda, hi ha altres quatre aules per a alumnes entre un i tres anys. En total, hi ha 40 places fixes per a l’alumnat de 2 anys i, cada curs, depenent de la demanda, se suma l’alumnat que acudeix a les aules d’un a tres anys. Aquest any, en total, l’Escola de la Torre compta amb 57 alumnes de 2 anys.

Pròximament, l’Ajuntament oferirà una xerrada informativa sobre els processos de matriculació. Però els tràmits per sol·licitar la plaça seran els mateixos que es realitzen per a la matriculació en les aules de 3 anys.

La Conselleria d’Educació ha proposat crear 31 noves aules gratuïtes de 2 anys a escoles d’Infantil i Primària de la Costera i la Vall d’Albaida per al curs 2019-2020. Cinc d’aquestes noves aules es crearan a la Costera i la Vall d’Albaida, concretament al CRA Castell de la Carbonera (Aulari de Beniatjar), al CEIP José Molla de Canals, al CRA La Costera (aulari de Llanera de Ranes), al CRA Serra del Benicadell (aulari de Montixelvo) i al 2n cicle de l’escola Maria Teresa Coloma, de Xàtiva.

D’aquesta manera, a les escoles municipals de la Generalitat s’ampliaran el nombre de places gratuïtes de 2 anys en 558 i s’arribarà a les 15.020 places a centres d’Infantil i Primària.

Ricardo Requena, alcalde i regidor d’Educació, ha manifestat que «estem molt satisfets perquè a Canals, gràcies a les propostes de l’aula de 2 anys, junt a l’esforç i treball portat endavant per l’Ajuntament, estem oferint un total de 93 places gratuïtes per a l’alumnat de 2 anys».

WhatsApp Portal de Xàtiva