Solopizza Xàtiva

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canals, Vicent Tornero, s’ha interessat per la gestió d’aquesta àrea que s’està realitzat a l’Ajuntament Ontinyent. Per tal de prendre com a possible model les accions empreses des del consistori ontinyentí, Tornero visitava la capital de La Vall d’Albaida, on era atès pel coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda.

Tornero s’interessava especialment pel funcionament del Consell Econòmic i Social d’Ontinyent (CES), per tal d’aplicar el seu model a la creació d’un nou Consell Econòmic Local a Canals, que reunisca representants dels agents polítics i socieconòmics per tal d’articular accions per a la promoció de l’economia local. El regidor canalí també s’interessava per altres iniciatives com el Clúster Tèxtil impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent i ATEVAL, el funcionament de l’Oficina de Promoció Econòmica i a les accions vinculades al foment i suport a l’activitat industrial. Tots dos regidors també van estudiar possibles col·laboracions futures entre els seus municipis en matèria de promoció econòmica.

Pablo Úbeda mostrava la seua satisfacció “per ser referent per a municipis veïns i poder donar-los suport, així com per poder seguir explorant vies de col·laboració com les que venim mantenint amb altres localitats, ja que pensem que els acords territorials són sempre beneficiosos“, manifestava.

WhatsApp Portal de Xàtiva