Canals serà protagonista d’una jornada sobre ús de fons contra la violència de gènere

32

Canals serà protagonista d’una jornada de bones pràctiques en l’ús dels fons del Pacte d’Estat contra la violència de gènere que se celebrarà el pròxim 30 d’octubre a València. L’Ajuntament de Canals serà exemple de l’aplicació d’aquests fons en municipis de menys de 20.000 habitants.

Aquest esdeveniment està organitzat per la Unitat de contra la Violència sobre la Dona de la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana. L’objectiu és conèixer bones pràctiques en l’ús de les ajudes transferides als municipis de la província de València en l’exercici del 2018, així com les principals novetats de la nova resolució de transferències del 2019.

Dolores Rodríguez Vega i Sara Albiñana seran les representants de l’Ajuntament de Canals encarregades de compartir l’experiència de les accions de conscienciació sobre violència de gènere dutes a terme a la localitat.

La jornada, que tindrà lloc al saló d’actes de la Subdelegació del Govern en València, va dirigida a professionals de serveis socials, agents d’igualtat i altre personal d’ajuntaments de la província encarregat de l’execució de les mesures previstes en el Pacte d’estat contra la violència de gènere.

WhatsApp Portal de Xàtiva