Canals reubica els actes de la Fira de Setembre davant la gota freda

111

L’Ajuntament de Canals ha dissenyat un pla alternatiu per als actes de la Fira de Setembre 2019 davant l’arribada de la gota freda. Des de l’inici de la setmana la regidora de fira i festes Celia Bononad amb l’alcaldessa Mai castells i altres membres de l’equip de govern, hi han estan reunits amb els tècnics municipals per donar eixia al major nombres dels actes programats a la fira de setembre davant la presència de les pluges torrencials.

El programa de la Fira de setembre ha estat modificat i la majoria dels actes s’han traslladat al pavelló Ricardo Tormo. Així l’espectacle inaugural del dijous 12 de setembre “El mejor espectàculo del mundo” es trasllada al Centre Cultural Papa Calixt III. Els concerts de fira de la zona jove de Dijous 12 de setembre amb Cómplices i Danza Invisible, passen al pavelló Ricardo Tormo a més de la festa remember amb el DJ Kike Jaen.

El divendres 13 de setembre el concert de los Brincos també es trasllada al Pavelló a les 23.00hores i després en eixe recinte es durà a cap una discomòbil. L’endemà, dissabte 14 de setembre el pavelló municipal albergarà el ball de disfresses i a continuació discomòbil. El diumenge 15 de setembre la mostra de danses es reubicarà al pavelló Ricardo Tormo en el mateix horari anunciat al BIM , les 19.30hores.

La cursa solidària obstacles es celebrarà el dissabte 21 de setembre a les 11 del matí a l’avinguda Vicent Ferri mentre que la Colors Run es trasllada al diumenge 22 de setembre a partir de les 11 del matí. Finalment la mostra de paelles se celebrarà el diumenge 22 de setembre a les 14.00 hores a la zona jove 4 camins.

Altres actes d’esta fira de setembre que no s’han pogut reubicar es traslladaran a la festivitat del 9 d’Octubre.

WhatsApp Portal de Xàtiva