Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Es reprèn el teatre cultural al CC Calixt III

Salut Pública dona el seu vistiplau perquè es reprenga la cultura segura a Canals. Per això, l’Ajuntament de Canals reactiva la programació teatral del mes de novembre!

Aquest divendres, dia 27 i a les 22:00 hores podrem gaudir de “LUDO CIRCUS SHOW”, una posada en escena de l’esperit del joc a través del circ.

El preu de les entrades és de 8€ (venda anticipada) o 10€ (venda en taquilla en el centre Cultural Calixt III).

L’Ajuntament de Canals realitza mesuraments sonors per a pal·liar la contaminació acústica al municipi

Des de l’Ajuntament de Canals, s’han començat a realitzar mesuraments sonors amb la intenció d’obtindre un estudi preliminar de la contaminació acústica del municipi.

Aquests es duran a terme en distints punts de la localitat, i en diferent franja horària per tal de comprovar l’adequació a l’ordenança corresponent.

La voluntat és la de disposar d’una diagnosi preliminar que servisca de referència per a estimar quines serien les mesures correctives necessàries a dur a terme.

Dimecres el centre cultural Ca don José de Canals acull el documental «Els Fills del Tauler»

Aquest dimecres, 25 de novembre al centre cultural Ca Don josé de Canals, es projectarà el documental “Els Fills del Tauler”, organitzat juntament amb el Fons Valencià per la Solidaritat, dins del projecte València per la Pau, i amb la col·laboració del Club de Lectura.

Serà a les 18:00 hores a la tercera planta de Ca don José amb aforament limitat i totes les mesures higènicsanitàries que estan en vigor.

WhatsApp Portal de Xàtiva