Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

Després de moltes setmanes de confinament cultural, les bones dades epidemiològiques registrades a Canals han permés flexibilitzar algunes restriccions i obrir de nou alguns espais culturals. És el cas del Centre Cultural Calixt III que reprén l’actualitat teatral almenys fins el mes de Juny.

Aquest diumenge 14 de març, la regidoria de cultura ha programat, «LaPop Petita Orquestra Peiotaire» un espectacle familiar i gratuït que s’iniciarà cap a les 18:30 h. de la vesprada amb aforament limitat i totes les mesures sanitàries.

La següent obra està programada per al diumenge 28 de març a les 19:30 h. de la vesprada, es tracta de «En Ocasiones Veo a Umberto» de la companyia Nearco Producciones».

El 28 d’abril es posarà a escena «Un Marido Ideal», el 30 de maig «Maravilloso Fue Volver», homenatge a la grandíssima actriu Lina Morgan de la companyia Saga Producciones i ja el cicle teatral a Canals es tancarà el 12 de juny amb l’obra «Anestesiada» de la companyia Olympia Metropolitana.

Miquel Alventosa, regidor de cultura de l’Ajuntament de Canals, manifestava, «el goig que ens provoca la retornada de la cultura i el teatre de qualitat a Canals després de tant de temps sense cap activitat». A més Alventosa apuntava que «en aquest nou cicle teatral ens hem adaptat a les circumstàncies de la pandèmia i hem reorganitzat els dies i horaris de les obres de teatre a les normes sanitàries, hem deixat de programar els divendres i ara totes les obres s’oferiran els dissabtes i diumenges a les 19.30 h. de la vesprada perquè totes i tots puguen assistir i gaudir del teatre».

WhatsApp Portal de Xàtiva