Canals rep una subvenció per a la realització d’activitats extraescolars

26

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Canals ha rebut una subvenció de 63.629,05 euros de la Conselleria d’Educació.

Aquesta subvenció està destinada a la realització d’activitats de suport educatiu, i altres activitats extraescolars, culturals i esportives dirigides a la població escolar per a compensar els efectes negatius del confinament conseqüència de l’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19.

En el cas de Canals, les activitats es divideixen en tres blocs. El primer d’ells fa referència a la tasca realitzada en les escoletes d’estiu, de Nadal i de Pasqua. El segon bloc dona suport extraescolar al CEIP José Mollá perquè es desenvolupen activitats dins de l’horari escolar del centre, donat que és un centre amb jornada continuada. I per últim, en el tercer bloc s’inclouen les activitats que es duen a terme en el pla sociocultural COMBOIA’T 2.0 com són balls urbans, pilota a mà, música rock, experiments científics, danses tradicionals, contacontes i taller de teatre.

Gràcies a aquesta subvenció es pretén la consolidació laboral i la creació d’una oferta d’activitats socioculturals i educatives que aprope a aquells xiquets i xiquetes que normalment no participen en aquestes activitats extraescolars per qüestions econòmiques.

WhatsApp Portal de Xàtiva