EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Ahir de vesprada va tindre lloc al Pavelló Municipal de Canals, l’acte d’homenatge al bicampió mundial de motociclisme Ricardo Tormo. A l’esdeveniment van acudir l’alcaldessa de Canals, Mai Castells; la regidora en funcions, Isabel Real; familiars, amics i membres del Motoclub Tormo.

Com cada any, es rendeix un sentit homenatge, en el dia de la seua defunció, a la figura d’aquest veí destacat d’Aiacor. Durant l’acte, el seu germà, Pasqual Tormo, va agrair la presència, en aquests temps difícils de pandèmia, de totes les persones que van estimar el seu germà i que, després de 23 anys, segueixen recordant la figura del bicampió.

A continuació, es va col·locar la corona de llorer en el bust de Ricardo Tormo que hi ha al museu, dedicat a la seua carrera professional, ubicat en el mateix pavelló.

Ricardo Tormo Blaya va ser dues vegades campió del món en la categoria de 50 cc i, a més, va aconseguir tres Campionats d’Espanya en la categoria de 50 cc i quatre en la de 125 cc. Malauradament, Tormo va finar el 27 de desembre de 1998 com a conseqüència d’una llarga malaltia.

Des de l’Ajuntament de Canals volen destacar l’orgull que senten com a canalines i canalins, de formar part del poble del qual sempre serà llegenda arreu del món.

WhatsApp Portal de Xàtiva