Canals ràdio, emissora municipal a Canals, compleix hui 27 anys

13

Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

Canals ràdio, emissora municipal, compleix hui 4 de maig de 2021, 27 anys de vida. A hores d’ara, aquesta ràdio estaria festejant-ho amb una programació especial i amb els nostres col.laboradors al capdavant, però la pandèmia ens impedeix cap tipus de celebració. Aquest mitjà de comunicació és a hores d´ara, tot un referent a la localitat de Canals i així ho ha demostrat en els pitjors moments d’esta crisi sanitària i econòmica que ens ha tocat patir, amb una programació consolidada i amb una audiència molt fidel.

Més d´una vintena de col.laboradors fan possible que cada dia la ràdio del municipi de Canals oferisca una programació pròxima i variada als seus oients. La informació, la cultura, l´entreteniment i la utilització del valencià com a llengua prioritària són els eixos fonamentals de Canals Ràdio.

Fòu un quatre de Maig de 1994, quan Canals Ràdio va començar les seues emissions regulars, unes emissions que continuen a hores d´ara des dels nous estudis a la casa de cultura de Ca don José.

WhatsApp Portal de Xàtiva