2019

Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

L’esdeveniment, realitzat en la plaça de Bous de València del 5 al 7 d’abril, congregà a municipis, mancomunitats i associacions amb l’objectiu de promocionar el turisme a les comarques valencianes.

L’Ajuntament de Canals va comptar amb el seu propi estand, on membres de la corporació varen facilitar tota la informació turística del poble als assistents. La primera vesprada, el poble de Canals va estar representat pels festers i festeres de Sant Antoni 2019, junt amb l’alcalde, Ricardo Requena, i la regidora de Turisme, Celia Ibáñez, repartint mistela i pastes típiques de les festes patronals. El dissabte va estar marcat per l’actuació del grup de Danses Canyamars de Canals que va mostrar aquesta vessant cultural i tradicional de la localitat.

Per a Celia Ibáñez, responsable de l’àrea, “estem molt satisfets de la nostra participació en la Fira de les Comarques on hem pogut presentar-nos, una vegada més, com un poble que ha rebut el reconeixement de Festa d’Interés Turístic Nacional, amb nou fullets que destaquen tot el que tenim a Canals. Cal agrair tot el treball previ que ha suposat preparar aquesta fira i, com no, la representació de les festes patronals i als companys del consistori per haver estat presents en aquesta experiència tan positiva”.

WhatsApp Portal de Xàtiva