Solopizza Xàtiva

Centelys

A principi de 2021, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVPM) i el Servei Públic d’Ocupació LABORA van intentar posar en funcionament el conveni per al desenvolupament i posada en marxa de 20 equips de cerca d’ocupació i emprenedoria, basat en la metodologia coach, per a persones desocupades, després de l’èxit obtingut en l’anterior edició.

El programa d’Equips per a la Cerca d’Ocupació i Emprenedoria és un programa nou que persegueix incrementar les probabilitats de les persones desocupades inscrites en els Espais LABORA, en la integració en el mercat laboral.

Aquesta iniciativa no es centra exclusivament en la formació en tècniques de cerca d’ocupació, sinó que, segons els experts, «empodera a les persones desocupades a través de la figura central d’un coach que dirigeix l’equip de cerca com a entrenador».

Amb açò, es pretén incrementar la proactivitat i el treball en equip perquè les persones desocupades descobrisquen totes aquelles competències i habilitats de les quals disposen per a trobar una ocupació o desenvolupar el seu propi projecte empresarial.

Les persones interessades poden dirigir-se de manera presencial, telefònica o telemàtica al seu espai LABORA per a inscriure’s en aquest programa.

WhatsApp Portal de Xàtiva