Canals posa en marxa l’abonament teatral i es suma a la campanya “Mans al Riu”

49

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

Canals posa en marxa l’abonament teatral per aquesta nova temporada

El passat divendres, 17 de desembre, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals va anunciar tant la programació teatral com les dates per a adquirir l’abonament d’aquesta nova temporada, la qual es durà a terme des del mes de gener fins al mes de maig de 2022.

El regidor de Cultura, Miquel Alventosa, va anunciar que hi ha dos tipus d’abonament. En primer lloc, el de “temporada”, que inclou l’assistència a cinc espectacles. En aquest cas són: “Mojigatos”, “Maestrissimo”,Tempus fugit”, “Distinto” i “El Plan”. El preu d’aquest és de 42 euros i es pot adquirir des del 20 de desembre fins al 6 de gener de 2022.

Per altra banda, l’abonament conegut com a “3R” inclou les funcions de “Estrógenos”,Las putas amas” i “El Plan”. Aquest té un preu de 14 euros i les entrades es posaran a la venda a partir del 7 de gener i fins al 30 de gener de 2022.

I per últim, el públic podrà adquirir les entrades soltes per als diferents espectacles a partir del 7 de gener.

Tots aquests tipus d’abonament es podran aconseguir en la Casa de la Cultura de Ca Don José en horari de matí i vesprada i en el web servientradas.com.

Canals es suma a la campanya “Mans al Riu

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Canals, que encapçala Miquel Alventosa, se sumarà al “Mans al Riu“, la històrica campanya de voluntariat ambiental de la Fundació Limne, entitat sense ànim de lucre enfocada a la restauració d’ecosistemes mitjançant la participació ciutadana. Esta campanya, que se celebra anualment des de fa dotze anys, busca crear consciència en la ciutadania sobre la necessitat d’atendre a l’estat dels nostres rius frenant, en la mesura del possible, les pràctiques que els degraden.

Mans al Riu” és una jornada de neteja de rius que s’organitza alhora en diversos municipis i que pretén visibilitzar l’estat dels nostres ecosistemes i fer una gestió responsable dels nostres residus. Des de Limne assenyalen que «cada any arrepleguem dels rius desenes de neveres, pneumàtics, bombones de butà, mobles o altres andròmines que no pertoquen a la natura». Per això, i amb ànim de resoldre el problema, durant el transcurs de la jornada els monitors informen els i les participants sobre el destí que correspon a cada residu, donant també detalls de la recollida municipal.

La campanya, que compta amb el patrocini de Global Omnium, arriba enguany a 36 municipis organitzant-se en dos línies d’acció diferenciades: el voluntariat enfocat a la participació de particulars i famílies i, com a novetat de l’edició 2021, una campanya especial pel públic escolar, on, en el cas de Canals hi ha participat un total de 65 alumnes de 1º d’E.S.O de l’I.E.S Sivera Font, perquè les noves generacions coneguen, des d’una proposta lúdica i didàctica, els problemes a què s’enfronten els ecosistemes naturals.

WhatsApp Portal de Xàtiva