Canals posa en marxa el primer Taller de Rap de la mà del grup “Nacidos de la Tierra”

42

Solopizza Xàtiva

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals ha organitzat el primer Taller de Rap que tindrà lloc, en dues sessions, els dies 3 i 10 de setembre en el Centre Cultural Ca Don José amb una durada de dues hores cadascuna d’elles.

Aquest és una xerrada-taller impartida pel grup “Nacidos de la tierra els quals compartiran tècniques personals de composició, aprofundiran en el procés creatiu, en la tècnica d’escriptura i rima, l’elecció de la base musical i la creació d’històries. En definitiva, tot el que implica la creació de les cançons.

Les i els alumnes participaran en la creació col·lectiva d’un Rap amb la finalitat de reforçar els valors de respecte, igualtat, interculturalitat i diversitat entre d’altres, amb un llenguatge positiu, i tot allò acompanyat per un vídeo de l’experiència.

El grup “Nacidos de la Tierra” està format per la peruana Kasú i el valencià Meser. Des del 2013 reafirmen “el seu compromís social, la seua idea d’unificar a través de la música i donar un missatge sempre positiu”.

El requisit fonamental per apuntar-se en aquest taller és tenir més de 12 anys. Les inscripcions, que ja estan obertes, es realitzaran en Ca Don José en l’horari habitual. L’aforament serà limitat i s’haurà de respectar en tot moment la normativa COVID-19.

L’Ajuntament de Canals proposa aquesta activitat perquè els més joves aprenguen a gestionar emocions i a treballar en equip de la manera més divertida possible.

WhatsApp Portal de Xàtiva