L’associació Canals Contra el Càncer, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals, ha organitzat una gala musical per la lluita contra el càncer. Aquest esdeveniment se celebrarà el proper diumenge 9 de desembre a les 17:00h de la vesprada al Pavelló Municipal Ricardo Tormo.

L’entrada solidària és de 5 euros i tota la recaptació anirà destinada a la investigació. Es podrà adquirir en Ca Don José, l’EPA, Ames de casa, Milam teles, Nòrdics i forn de Camarena. El mateix dia de la gala, a les 16:00h, s’obrirà la taquilla del pavelló per continuar amb la venda d’entrades.

Els artistes que de manera desinteressada van a participar en aquesta gala són majoritàriament de Canals encara que hi ha d’altres que arriben de l’Olleria i València.

Així es comptarà amb la participació i col·laboració desinteressada del Club esportiu Do Chang, del grup Fantasy i del grup Rock or nothing, tots tres canalins. També actuaran Pablo Aguacil; Neus Aleixos, de Benifaió; Loli Tarraso, des de la Vall d’Albaida; i Néster, tenor Líric. A més, estaran presents els canalins Santi, Javi Juan, Paloma Moltó i Raquel Pérez.

La gala Canals Contra el Càncer conclourà amb una gran rifa on se sortejaran regals que han estat oferits majoritàriament per diferents comerços locals.