Solopizza Xàtiva

Obert el termini per a presentar les sol·licituds a les subvencions culturals de Canals

L’Ajuntament de Canals, mitjançant la regidoria de Cultura, Fira i Festes, ha aprovat la convocatòria i les bases reguladores de les subvencions culturals locals de l’any 2021. El termini per a presentar tota la documentació serà del 4 al 31 d’agost (ambdós inclosos).

La quantia d’aquesta subvenció serà de 10.000 euros. Es concedirà la subvenció a aquelles associacions culturals legalment consituïdes i inscrites en el Registre d’Associacions de la Comunitat Valenciana, així com en el Registre Municipal d’Associacions de l’Ajuntament de Canals. La finalitat d’aquesta ajuda és difondre la cultura i les arts en general, i particularment el patrimoni cultural de Canals.

Les persones interessades podran obtindre tota la informació disponible al web de Canals en l’apartat de Transparència.

Amb aquesta subvenció, l’Ajuntament de Canals pretén desenvolupar l’impuls d’iniciatives culturals que fomenten la participació ciutadana, que difonen les arts i la creació i que promouen la identitat com a poble.

Obert el termini per a sol·licitar les subvencions i les beques esportives a Canals

L’Ajuntament de Canals, mitjançant la regidoria d’Esports, han donat a conéixer la convocatòria i les bases reguladores de la concessió de subvencions esportives locals, així com de les beques esportives per a l’any 2021. El termini per a presentar la documentació serà del 3 d’agost fins al 30 d’agost (ambdós inclosos).

La quantia corresponent a les subvencions esportives serà de 115.000 euros per aquest any. Aquestes ajudes s’estableixen per a fomentar les categories de pràctica esportiva de la localitat com són l’esport base, amateur, saludable, per a persones majors, per a la participació de la dona, inclusiu, autòcton i de competició.

En referència a les beques esportives, l’Ajuntament de Canals atorgarà 8.000 euros en aquest any. Els requisits seran esportistes, empadronats a Canals, menors o majors de 18 anys amb una antiguitat mínima de dos anys, que caldrà acreditar, i amb escassos recursos econòmics.

Les persones interessades podran obtindre tota la informació disponible al web de Canals en l’apartat de transparència.

Des del Consistori, consideren un dels seus objectius promoure i fomentar el desenvolupament de l’esport, així com ajudar a aquells esportistes que mereixen ser destacats. D’aquesta manera es dona suport als clubs i a les entitats esportives locals.

WhatsApp Portal de Xàtiva