Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Ahir al matí es va iniciar la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta del pavelló Ricardo Tormo de Canals.

L’obra consisteix en l’ampliació de la instal·lació solar fotovoltaica d’autoconsum amb compensació d’energia.

Es tracta d’una acció adreçada a fer una transició cap a energies renovables, i alhora, per a estalviar en el consum elèctric.

La instal·lació se sustenta en l’autoconsum d’energia elèctrica que, en el cas de Canals, ha optat per acollir-se a la compensació per excedents.

El cost de l’actuació és de 29.027,90 € (IVA inclòs). Aquest està sufragat íntegrament per la Diputació Provincial de València, amb la subvenció REACCIONA per a l’autoconsum energètic en edificis i equipaments municipals de la província de València en l’exercici 2021.

Cal recordar que, a més d’aquest edifici municipal, un total de 70 plaques solars han estat instal·lades a diversos edificis públics. Entre ells, al Poliesportiu Municipal, a l’Aula de Cultura del carrer Sant de la Pedra, i a la Casa de Cultura Ca Don José.

El Consistori canalí segueix fent passos endavant de manera ferma i conscienciada per apropar-se als objectius de l’agenda 2030, que reclama l’adopció imminent de mesures que ajuden a combatre el canvi climàtic i els seus efectes.

WhatsApp Portal de Xàtiva