Canals inicia la segona edició de l’activitat cultural “El Pati”

82

Solopizza Xàtiva

Després de l’èxit de l’anterior edició, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals aposta per esta nova temporada de “EL PATI, CANALS CULTURAL” durant el mes de juliol.

El Pati començarà el pròxim divendres 2 de juliol i finalitzarà el divendres 30 de juliol amb una gran varietat d’espectacles musicals destacant l’esdeveniment innovador Tic-Toc de l’empresa Eventime Producciones amb la finalitat de fer partícips als més joves de la localitat i voltants perquè aquest és un show on caldrà interactuar amb cantants en directe, ballarins i una pantalla LED amb les coreografies més conegudes d’aquesta xarxa social.

L’espectacle Entrecordes enceta aquest festival amb el record al jove guitarrista canalí José Arnau que compta amb la presència d’importants músics com el guitarrista i pianista japonés Hisoshi Fuji, el concertista internacional Joaquín Palomares i el guitarrista guardonat Rubén Parejo.

Aquest primer cap de setmana també tindrà lloc el concert de la banda juvenil de l’Associació musical canalense, el primer dels concerts de música bandística que ens ofereix esta edició de “EL PATI, CANALS CULTURAL”.

Tots aquests espectacles tenen lloc al pati del CEIP José Mollá a les 22h amb entrada lliure i gratuïta i complint amb les mesures de la normativa COVID-19.

WhatsApp Portal de Xàtiva