Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Canals continua treballant per fer de Canals un poble més accessible i amigable. Un dels següent passos serà implantar pictogrames en alguns passos de vianants del municipi. Aquests pictogrames, que es pintaran de color blau, color que simbolitza l’autisme, permetran a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) comprendre i interioritzar amb major facilitat les normes bàsiques per creuar els pasos de vianants.

Així a les primeres línies peatonals s’inscriuran conceptes com, para, mira, fixa’t en el semàfor o en el cotxe parat i creua, perquè el peató sàpiga en tot moment com actuar abans de creuar el pas de vianants.

Aquests pictogrames es pintaran als passos de vianants de les escoles o prop d’aquestes, i també en els llocs més transitats de Canals, com per exemple l’avinguda Jaume I.

A més, des de l’Ajuntament de Canals, amb aquesta tasca coordinada entre les regidores de Benestar Social, Seguretat Ciutadana, Serveis Municipals i Educació, pretén promoure que els desplaçaments pel municipi i als centres escolars es facen a peu evitant al màxim la circulació de vehicles pel poble. Per això, una de les següents tasques que es pretén portar endavant és la dels Camins a Escola on es preveu que l’arbre centenari de la lloca, a la plaça del Pont del Riu, es convertisca en punt de trobada des d’on iniciar el diferents camins cap als centres educatius de Canals.

WhatsApp Portal de Xàtiva