Canals acull l’Exposició de Pintura de “Més Art” i guanya el “Repte Mapamundi”

35

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Canals guanya el “Repte Mapamundi” amb la col·locació de cinc contenidors de vidre personalitzats

La població de Canals ha sigut una de les dues guanyadores de la campanya de sostenibilitat i sensibilització ambiental, anomenada “Repte Mapamundi”, impulsada per Ecovidre i pel Consorci de Residus COR.

El premi consistirà en la decoració personalitzada de cinc contenidors de vidre amb elements típics i tradicionals del municipi, els quals estaran ubicats en els llocs més visibles i emblemàtics de Canals.

Cal recordar que la població ha estat guardonada per haver obtingut una major puntuació segons l’increment dels quilograms de vidre respecte a l’any passat, i a les activitats i iniciatives promogudes pel consistori per donar a conéixer aquesta campanya que ha estat en promoció durant els mesos d’octubre i novembre.

Des de la Regidoria de Medi Ambient, encapçalada per Miquel Alventosa, volen mostrar el seu agraïment als veïns i veïnes de Canals per la participació en aquesta iniciativa.

El Centre Cultural Ca Don José de Canals acull l’Exposició de Pintura de la nova Associació canalina “Més Art”

Des del proper divendres 17 de desembre, a les 20.00 hores i fins el 3 de gener, es durà a terme al Centre Cultural Ca Don José de Canals l’Exposició de Pintura de l’Associació Cultural canalina, de recent formació, “Més Art”.

“Més Art” recull i agrupa a pintors de diferents camps artístics provinents de Canals i de diferents pobles de la Costera, amb l’objectiu d’impulsar una sèrie d’iniciatives artístiques, lúdiques, fins i tot, pedagògiques, utilitzant un munt de manifestacions artístiques.

En l’exposició es contempla l’obra de cinc pintors de dilatada experiència que conjuguen no sols diferents tècniques pictòriques, infografia, transfer, grafiti, collage, sinó també la utilització de diferents suports com són la tela, el paper o la fusta, entre d’altres. «Tot això forma una realitat etèria que es renova en cada visió», assenyala l’artista Mª Luisa Navarro.

El grup format per Ricard Juan, Mª Luisa Navarro, Ernesto García Lledó, Verónica Gasó i Paco Perucho presenten una mostra de la seua obra en el qual s’assemblen les línies, els colors i les textures per a mostrar una obra singular.

A partir d’aquest divendres “Més Art” enceta un camí que volen que siga llarg i que tinga molt bona acceptació entre tots els veïns i veïnes de la localitat i de la comarca.

WhatsApp Portal de Xàtiva