Solopizza Xàtiva

Aquest peculiar i especial esdeveniment farà viure als més de 400 participants inscrits, una experiència zombie 100%. I és que Canals es convertirà en un municipi apocalíptic, on tots els participants deuran sobreviure tota la nit fins a ser evacuats l’endemà al matí. El joc, que començarà a les onze de la nit, té una durada de 6,5 hores. Una de les parts més divertides és que es juga en un escenari real, als carrers; comptant, a més, amb edificis públics i privats per a desenvolupar escenes on s’hauran de completar proves i missions així com interactuar amb els personatges per aconseguir arribar al punt d’evacuació.

Per al regidor de Joventut de l’Ajuntament de Canals, Ricardo Requena: “Aquesta activitat pretén ser una alternativa d’oci per als joves de Canals i d’altres localitats properes que de segur gaudiran de tot tipus de proves terrorífiques però l’hem escollit perquè també té un important vessant solidària i educativa perquè s’haurà de treballar en equip per a completar amb èxit la missió”.

Last Zombie Day no és un joc competitiu sinó de supervivència però sí que hi haurà premis i reconeixements per als quals aconseguisquen sobreviure tota la nit i completar totes les proves.
Cal subratllar que des de l’organització s’ha informat que a causa de la sostracció d’entrades de l’esdeveniment, les entrades compreses entre el 12183 i el 12200 no s’admetran a la taquilla. Així mateix, han recordat que encara queden les últimes 25 entrades a la venda, i que les mateixes, poden adquirir-se per sols 20 euros.

Finalment, des de l’Ajuntament de Canals s’ha emes una nota informativa en la que es demana la comprensió dels veïns i veïnes de la població per a aquesta nit, ja que és possible que en determinats moments de la nit, sobretot les primeres hores, pot haver-hi sorolls, gent caminant, corrent, etc. De totes maneres els participants estan avisats i solen comportar-se correctament intentant respectar al màxim als veïns.

També informen que hi haurà moltes persones que actuaran i per tant aniran disfressades, en alguns casos de persones, en altres casos de militars i per descomptat, també de Zombies maquillats i caracteritzats.

Tot açò és part del joc i pretén oferir als joves un oci alternatiu i alhora saludable, perquè l’esdeveniment alhora que recreatiu i esportiu, a més d’estar prohibit el consum de drogues i begudes alcohòliques.

Des de l’Ajuntament es permetrà una hora més d’obertura de cafeteries i bars per a oferir servei als aproximadament 400 participants que jugaran en aquest esdeveniment.

WhatsApp Portal de Xàtiva