Canals enceta una nova edició de cinema amb la pel·lícula “Zorba el griego”

41

Solopizza Xàtiva

Després de l’èxit del cinema d’estiu, el Club de Lectura, mitjançant la Regidoria de Cultura de Canals, ha posat en marxa una nova edició de cinema que es durà a terme cada dijous a les 21.45 hores al Centre Cultural Calixte III de Canals.

Aquest dijous, 30 de setembre, es podrà gaudir de la pel·lícula americana “Zorba, el griego”, tot un homenatge a la figura del compositor Mikis Theodorakis qui va finar recentment. La cinta narra la història d’un jove escriptor anglés que viatja a Creta per a prendre possessió d’una xicoteta propietat que ha heretat. Durant el viatge coneix a Zorba el qual exerceix sobre ell una gran influència.

Durant aquest mes d’octubre també es projectaran les pel·lícules “Los Juncos Salvajes” (7 d’octubre); “La Sirena del Mississippi” (14 d’octubre); “The Doors” (21 d’octubre) i “El Verdugo” (28 d’octubre).

Durant el confinament el Club de Lectura va paralitzar l’activitat presencial de cinema, però van oferir als veïns i veïnes l’oportunitat de continuar amb el visionament de les pel·lícules amb la proposta del “Coronacinema”, molt seguida pels usuaris.

WhatsApp Portal de Xàtiva