Canals dota de material a l’escoleta la Torreta i acull l’exposició “Exoplanetas”

59

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

L’artista Juan Pascual presenta l’exposició “Exoplanetas” a la Casa de la Cultura de Canals

Aquest divendres 4 de febrer, a les 18.00 hores, s’inaugura l’exposició “Exoplanetas” de l’artista de Concentaina Juan Pascual. En ella, es mostra la faceta d’inventor de l’artista, els jocs amb la ciència i la capacitat d’imaginar que té d’altres formes i altres mons en la seua multitud d’universos possibles.

«Al llarg de l’exposició, podreu veure cada una de les peces que for-men part de la cosmologia pròpia de l’autor», assenyala la comissaria-da d’aquesta, Patricia Miró.

La clau de l’exposició és el material lumínic, utilitzat per l’artista, amb el que estan elaborades les obres. Aquest permet explorar una nova reali-tat de les formes, d’experimentar com la llum fa percebre el món que s’observa, d’una manera concreta i com aquesta pot canviar amb tan sols apagar la llum; oferint un ampli ventall de tonalitats i textures, que estan ací des del principi, vibrant a diferents freqüències, esperant tan sols ser descobertes.

L’exposició “Exoplanetas” es podrà veure en la Sala d’Exposicions, de la Casa de la Cultura Ca Don José, del 4 al 18 de febrer.

L’Ajuntament de Canals dota de material educatiu a l’escoleta infantil municipal de la Torreta

La Brigada d’Obres i Serveis, de l’Ajuntament de Canals, ha repartit diverses joguines entre els més menuts i menudes de l’escoleta municipal infantil de la Torreta.
Entre el material enviat es troben sis cuines de fusta, deu tricicles i vint bicicletes, les quals han sigut molt ben rebudes pels xiquets i xiquetes. També s’han entregat diferents materials com pintures i contes perquè desenvolupen habilitats artístiques.

A més a més, des del consistori han volgut regalar a cadascun d’ells un babi amb un bordat del Torreó. «En concret, se n’han repartit 101 babis i per a la confecció d’aquests s’ha apostat pel comerç local, pel que respecta a la tela i el bordat, que ha sigut elaborat per l’empresa pública Risoncha», assenyalava l’alcaldessa, Mai Castells.

WhatsApp Portal de Xàtiva