Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

Amb motiu del dia internacional de la dona, el 8 de març, la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament de Canals, ha preparat en col·laboració de l’emissora municipal, Canals Ràdio, diferents espais matinals que s’inclouran a la programació de la ràdio local i on diferents dones membres del tramat associatiu local, parlaran del paper que aquestes desenvolupen i com les dones cada vegada més, han anat guanyant camí en diferents àmbits de la societat.

Aquests microespais es duran a terme de l’1 al 8 de març des de les 10 del matí abans de l’espai de les dedicatòries a Canals Ràdio.

Enguany la pandèmia ha impedit organitzar cap acte al carrer, però malgrat això, des de l’Ajuntament de Canals no s’ha volgut deixar de costat aquesta commemoració.

Col·lectius com les ames de casa, el club de lectura, el club d’escalada, col·laboradores de Canals Ràdio i peroleres per la igualtat ens contaran la seua activitat i com les dones en aquests col·lectius tenen un paper destacat.

A banda d’aquestes accions, l’Ajuntament de Canals oferirà mitjançant la biblioteca municipal una mostra bibliogràfica amb biografies i llibres on les dones seran les protagonistes, a més d’una altra activitat amb l’escola d’adults municipal.

També se penjaran dues pancartes reivindicatives pel 8 de març a l’ Avinguda Vicent Ferri i a la façana de la casa consistorial i s’il·luminaran amb el color morat del 5 al 8 de març dos edificis municipals, la torrassa dels Borja al barri de la Torreta i el mateix edifici de l’Ajuntament de Canals.

WhatsApp Portal de Xàtiva