Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

El Centre Cultural Calixte III de Canals acollirà el proper dimecres 10 de juliol, l’acte de reconeiximent als millors expedients acadèmics 2018-2019 dels alumnes que han finalitzat les etapes de primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i escola d’adults a la nostra localitat.

Els guardonats per a rebre aquest reconeiximent en l’etapa primaria són Marta Jarque, Laura Vázquez i Joel Lladosa del col·legi Calixte III. Pau Araque, Alba Pineda, Alexia Ramos, María Mahiques, Jimena Lillo i Sergi Gómez del col·legi CEIP José Molla. David Climent i Marta Francés del Vicente Rius, Martina Estevan i Mª Dolores Prats del col·legi Cervantes, a més de Rodrigo Vila i Sofía Gomar del col·legi Sant Antoni Abat.

Pel que fa a l’etapa de secundaria obligatòria els millors expedients són per als alumnes Blanca Maria Vila, Carla Cardona, María Fauna i Esther Català del col·legi Sant Antoni. Lorena Morales i Luis Vila del Cervantes i Sara Oliver junt a Mar Navarro de l’IES Francesc Gil. A més de Laura Saurina junt amb Alba Cucarella de l’IES Sivera Font.

En batxillerat Helena Zvorygina, Lucía Colomer i Raul Mollà de l’IES Francesc Gil, i els alumnes del Sivera Font Inés Esteve i Isabel Bolinches.

D’altra banda, pel que fa als cicles formatius rebran el seu reconeiximent Francesc García i Nerea Vega de l’ IES Francesc Gil . Juntament, amb Maria Jesús Chaveli , Silvia Martínez, Maria Amparo Peris i Ana Maria de Inocencio en formació professional, que pertanyen a l’IES Sivera Font.

Per últim, en l’escola d’adults de Canals rebran el seu reconeiximent Sara Garcia i Maria Teresa Gómez Izquierdo.

WhatsApp Portal de Xàtiva