Canals destaca l’èxit de participació en els premis literaris “Vila de Canals 2021”

29

FestJove

Solopizza Xàtiva

La Regidoria de Cultura, de l’Ajuntament de Canals, ha donat a conéixer el nombre d’escriptors i escriptores als premis literaris “Vila de Canals 2021”, destacant l’alta participació de les dues convocatòries de poesia i narrativa en castellà, “Arcadio Ferrer”, i de poesia i narrativa en valencià, “Francesc Bru”.

En total s’han rebut 65 peces literàries originals. Aquestes estan dividides en 21 de narrativa en castellà i 12 de poesia en castellà; 17 de narrativa en valencià i 15 de poesia en valencià.

Des de la Regidoria recalquen que la procedència de les peces en valencià és de Catalunya i de les Illes Balears. En la categoria de llengua en castellà, aquest any ha augmentat el nombre d’autors i d’autores de Madrid, però també d’altres llocs d’Espanya com Oviedo, Gijón, Cádiz, Sevilla o Albacete, entre d’altres.

A més a més, també ha participat un escriptor internacional provinent de Puerto Rico, el qual no és la primera vegada que envia una peça literària.

El dictamen del jurat estarà previst per a la primera setmana de novembre.

Cal recordar que aquest concurs literari compta amb un total 3.000 euros en premis, entre els quals es troben també els premis a millors autors/es de Canals.

WhatsApp Portal de Xàtiva