Canals convoca el Concurs Escolar de Frases – Eslògans del 8M

79

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Canals convoca el Concurs Escolar de Frases-Eslògans del Dia Internacional de la Dona

Les Regidories de Joventut, Educació i Igualtat de l’Ajuntament de Canals, convoquen el Concurs Escolar de Frases-Eslògans per a la commemoració del Dia Internacional de la Dona que se celebrarà el 8 de març.

Es tracta d’un concurs emmarcat en una campanya de conscienciació i sensibilització que pretén que els xiquets, xiquetes i joves dels diferents centres educatius del municipi, treballen de manera cooperativa en desenvolupar, una frase o eslògan que reflectisca la igualtat de drets i oportunitats entre dones i homes. I empoderar, d’aquesta manera, la figura de la dona.

El concurs es durà a terme mitjançant l’elaboració de cartells amb la frase o eslògan triat pels alumnes. Els centres escolars deuran difondre i transmetre a la resta de la ciutadania, la problemàtica a la qual moltes dones, joves i xiquetes s’han d’afrontar en algun moment de la seua vida, amb l’objectiu de sensibilitzar i conscienciar per tal de promoure la igualtat entre homes i dones.

Els huit millors cartells dels centres educatius de la localitat de Canals, seran estampats en unes bosses de tela, que es repartiran entre tots els centres que han participat en el concurs. La resta seran publicats al llarg del mes de març en les xarxes socials municipals.

L’alcaldessa de Canals, Mai Castells, es reuneix amb l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, en una primera presa de contacte

Aquest matí s’ha dut a terme una reunió a l’Ajuntament de Canals entre l’alcaldessa Mai Castells i l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, qui recentment ha jurat el càrrec aquest mes de gener.

A la reunió s’han tractat diversos aspectes importants per als dos municipis. En primer lloc, s’ha parlat sobre la petició que ha realitzat el grup Compromís de l’Alcúdia de Crespins sobre la situació actual que pateix l’estació.

Una situació demorada des de fa 11 anys, i per això, demanen l’eliminació dels barracons prefabricats i l’inici de la construcció de la nova estació. En aquest sentit, l’alcaldessa Mai Castells li ha mostrat tot el suport perquè beneficia també als usuaris i usuàries de Canals.

Per altra banda, també s’ha posat sobre la taula reiniciar el període de reunions per a reactivar i posar en comú aspectes rellevants sobre la Comunitat d’Usuaris d’Abocaments de la Partida de Sagres.

I per últim, tant Castells com Garrigós han coincidit en la importància de crear una reciprocitat entre Canals i Alcúdia de Crespins que formen un nucli comú.

WhatsApp Portal de Xàtiva