Canals convoca el Concurs Escolar de Cartells del dia Internacional contra el Canvi Climàtic

33

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Les regidories d’Educació i Medi Ambient de l’Ajuntament de Canals convoquen el Concurs Escolar de Cartells contra el Canvi Climàtic, amb motiu del dia internacional del canvi climàtic que es celebrarà el 24 d’octubre.

Es tracta d’un concurs emmarcat en una campanya de conscienciació i sensibilització que pretén donar a conéixer els problemes mediambientals derivats d’una mala gestió de residus i que busca sensibilitzar i fomentar entre els escolars, el respecte, cura i manteniment del nostre medi natural. Així com la importància que tenen aquestes xicotetes accions dutes a terme en l’àmbit local en la reducció del canvi climàtic a escala global.

El concurs es durà a terme mitjançant l’elaboració de cartells. Els centres escolars deuran difondre i transmetre a la resta de la ciutadania, la problemàtica de medi ambient provocada per la presència de residus no desitjats a l’entorn natural local del riu Sants, per a sensibilitzar, conscienciar i canviar els hàbits i conductes.
Els tres millors cartells dels centres educatius de la localitat de Canals seran premiats amb una activitat mediambiental. La resta seran impresos i col·locats al llarg del riu Sants, al seu pas pel nucli urbà de Canals.

WhatsApp Portal de Xàtiva