Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

L’Ajuntament de Canals ha iniciat la campanya per revitalitzar el comerç de la localitat. La iniciativa sota el lema “Et toca, Tria Canals” és fruit d’un conveni amb l’associació de comerciants i empresaris de Canals, ASSOCIEM i que s’enmarca dintre del programa “Reactivem Comerç”.

Ha aquesta campanya d’impuls comercial local, s’han sumat al voltant de 40 comerços dintre del sector del comerç minorista .

Aquest projecte suposarà una mobilització de recursos econòmics per part de l’Ajuntament que ascendirà a 27.000 euros i es calcula que atraurà vendes en els comerços de la localitat de Canals que superaran els 62.000 euros.

Fins al 18 de desembre, es posen a disposició dels compradors i compradores 1.250 vals que podran gastar en els comerços que hi participen de la campanya “Reactivem Comerç”.

Els dos requisits per a poder gaudir d’aquests vals impliquen ser major d’edat i efectuar una compra amb un import mínim de 30 euros en algun dels comerços adherits. Llavors, podran beneficiar-se d’un val per import de 20 euros, que podrà fer-se efectiu i canviar-se mitjançant una segona compra en alguna de les empreses participants abans del 19 de desembre.

Aquesta iniciativa s’ha centrat en aquells que pitjor ho han passat en aquesta crisi: els comerços locals minoristes.

L’associació de comerciants i empresaris de Canals, ASSOCIEM, ha participat activament en la gestió de les ajudes i gràcies a açò, 40 comerços es donaran a conéixer i atrauran despesa de manera conjunta cap a la localitat.

La intenció és captar nous clients, disminuir la fugida i augmentar l’atracció de despesa, millorar la imatge del centre de la localitat, el posicionament i la competitivitat dels comerços i empreses de Canals.

Els clients podran identificar els comerços adherits mitjançant un distintiu que estarà visible en l’entrada de l’establiment perquè puguen identificar-los.

WhatsApp Portal de Xàtiva