Seccion sociedad

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Este diumenge 15 de Maig, Canals celebra la primera marxa “Canals contra el càncer”. Aquésta tindrà el seu punt d´eixida a les 11 del matí des de l ´Avinguda Vicent Ferri.

L´associació Canals Contra el Càncer ,és la que duu endavant l´organització de l´event solidari, i on segons els membres del col.lectiu, es preveu una participació de prop de mil persones.

Des de primers d´Abril, els membres de l´associació, sempre amb la col.laboració de l’Ajuntament de Canals, iniciaren els preparatius d´esta primera marxa amb la venda de samarretes solidàries al preu de 7 euros. “Des del primer dia, deien des de l´associació, la gent del poble es va involucrar en este projecte i no van dubtar en col.laborar amb nosaltres, adquirint la samarreta per participar a la marxa d´este diumenge”.

La primera marxa, Canals Contra el Càncer, tindrà un traçat de 6 quilòmetres i es passejarà per Canals, la Torreta i Aiacor. En finalitzar la marxa, i al lloc d´inici de la mateixa, a l ´avinguda Vicent Ferri, la monitora canalina Ruth Colomer, oferirà una màsterclass de Cubbà.

Cal recordar, que la passada setmana, Canals celebrà la qüestació de la lluita contra el càncer, i on l´associació Canals Contra el Càncer, aconseguí recollir 2575 euros, gràcies a la solidaritat de tots els canalins.

WhatsApp Portal de Xàtiva