Canals canvia la direcció del carrer Maestro Serrano per millorar el trànsit de circulació

88

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Canals ha decidit dur a terme una sèrie de canvis de direcció per a descongestionar una de les zones més importants de la població com és el carrer Maestro Serrano, les quals, tindran lloc a partir del 2 de novembre.

Entre les modificacions més importants es troba el canvi d’una única direcció del carrer Maestro Serrano que serà des de l’Avinguda Corts Valencianes passant pel carrer Maestro Serrano fins a arribar a l’Avinguda Jaume I. Per altra banda, els vehicles podran accedir des de Jaume I per Maestro Serrano fins a la bifurcació entre els carrers Dionís d’Hungria i Juan Bautista Pla perquè a partir d’ahí ja no es podrà circular fins al final del carrer.

Com a conseqüència d’aquest canvi, els carrers propers a aquest han hagut de realitzar-se diverses modificacions que afecten el sentit de la circulació als carrers Horts, Virgen de los Dolores, Innovadora i Germanies.

Tant a Canals ràdio com a les xarxes socials del consistori s’informarà amb més deteniment de totes aquestes modificacions al llarg d’aquests dies. Tanmateix, s’establirà un plànol explicatiu de tots els nous canvis de direcció.

Segons la regidora de Seguretat Ciutadana, Mai Castells, «aquesta modificació té la finalitat de facilitar el trànsit en aquesta zona tan concorreguda de la població i que durant tant de temps han patit els veïns i veïnes de la zona».

WhatsApp Portal de Xàtiva