Solopizza Xàtiva

Centelys

Al Plenari de l’Ajuntament de Canals del passat 8 de juliol van prendre possessió del seu càrrec les regidores Isabel Arnau i Isabel Real com a membres de la corporació.

Un punt destacat de la sessió va ser l’aprovació per a la gestió i explotació del bar-cafeteria ubicat al mercat municipal de la localitat. La proposta va ser acceptada per unanimitat per tots els partits polítics que esperen que prompte torne a obrir destacant que és un bé per a tots els veïns i veïnes de Canals.

Des de la regidoria de serveis sociosanitaris i benestar animal es va proposar la gestió i control de les colònies felines sent també aprovat de manera unànime. En paraules de l’alcaldessa, Mai Castells, “és la millor manera de controlar l’alimentació i esterilització dels felins”.

Així mateix, també es va aprovar el romanent de tresoreria destinat a l’adjudicació de 20.000€ a cada una de les dos bandes de música de la localitat. El pressupost actual era de 8.000 € i s’ha incrementat l’ajuda fins a 20.000 €.

El moment més emocionant del Plenari va ser la proposta de la concessió de la creu al mèrit policial amb distintiu blau a membres de la policia local de Canals per l’actuació realitzada en un acte de violència de gènere. Tota la corporació va destacar la tasca diària que realitzen posant en perill, de vegades, la seua integritat física.

El proper dimarts es duran a terme les valoracions polítiques a l’emissora municipal Canals ràdio de tots els portaveus amb representació política a la Casa Consistorial. El programa serà un especial informatiu del “Canals Actualitat” a les 13 h.

L’Ajuntament de Canals dona la benvinguda a les dos noves regidores

Al plenari es va completar l’equip de govern de Canals amb les incorporacions de les regidores Isabel Arnau, per Compromís Per Canals, i Isabel Real, per Canals en Moviment.

Aquestes dos substitueixen al qui era primer tinent alcalde Vicent Tornero (Canals en Moviment) i a la regidora d’Urbanisme i Medi Ambient, Clara Chorques (Compromís Per Canals), que van dimitir per motius personals.

Tant Isabel Arnau com Isabel Real van manifestar els desitjos que tenen de treballar pel poble de Canals, així com d’ajudar en tot el que faça falta per a millorar la localitat.

Tots els membres de la corporació van donar la benvinguda a les dos noves regidores destacant d’Isabel Arnau la seua joventut i ganes de treballar, i d’Isabel Real l’experiència i el coneixement que té del poble.

L’Ajuntament de Canals aprova la licitació per a l’obertura del bar situat al mercat municipal

Al darrer Plenari de l’Ajuntament de Canals, es va aprovar per unanimitat entre tots els membres de la corporació, la proposta de la regidoria de patrimoni per a la tramitació de la gestió i explotació del bar municipal situat al mercat de la localitat.

En paraules de la regidora, Mari Carmen Bru, “s’han millorat les condicions, dins de la legalitat, com són el preu anual establert ara en 11.3000 € i els horaris d’obertura a divendres i dissabte de nit”.

Totes les persones interessades en aquest servei municipal podran acudir a l’Ajuntament a sol·licitar informació. En breu, s’obrirà una plataforma perquè la gent interessada s’apunte.

Des de les diverses xarxes socials de l’Ajuntament de Canals es donaran les pautes necessàries dels passos que caldrà seguir per dur a terme la inscripció.

Actualment, hi ha un gran nombre de veïns i veïnes interessats en l’explotació del bar. Des del Consistori desitgen l’obertura del bar, al més aviat possible, ja que reportarà un benefici per al poble.

WhatsApp Portal de Xàtiva