Canals acull l’espectacle infantil “Coco, el musical” i millora el carrer Harmonia

140

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Arriba a Canals l’espectacle infantil “Coco, el musical” amb èxit de taquilla

Aquest dissabte, 19 de febrer, els xiquets i les xiquetes  gaudiran de l’espectacle infantil “Coco, el musical”, presentat per la companyia il·licitana CTME.

“Coco, el musical” està basat en la pel·lícula de Disney amb el mateix nom. Miguel és un xic que somia a ser músic i aconseguir el somni de ser com el seu ídol musical Ernesto de la Cruz, però la família de Miguel es nega que ell siga músic a causa d’un terrible incident amb la música en el passat de la família.

El musical està dirigit per Pedro Pomares i interpretat pel mateix Pomares, Verónica Mesa, Pedro Joaquín Navarro, Ana Dolors, Adrián Maciá, Ivan Miguel Arias i Alba Vera.

Catalogat com «un espectacle per a tots els públics, que està recorrent els principals auditoris del país i que compta amb plens absoluts». Coco és, sens dubte, un dels musicals de l’any que emocionarà a espectadors de totes les edats.

L’espectacle tindrà lloc aquest dissabte a les 18 hores al Centre Cultural Calixte III de Canals. Les entrades estan actualment a la venda i es poden aconseguir de manera telemàtica, en el web de servientradas.com, o de manera presencial, a la Casa de la Cultura ca Don José o en la mateixa taquilla el dia de la representació.

Obres de millora en el carrer Harmonia de Canals

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Canals ha estat realitzant obres de millora en el carrer Harmonia.

Entre les actuacions dutes a terme, s’ha pavimentat el centre de la zona de vianants; s’ha millorat les instal·lacions del clavegueram i s’ha adequat el terra, el qual estava sent afectat pels arbres propers, anivellant-lo segons la resta del paviment.

Des de l’Ajuntament de Canals s’està treballant en aquelles zones que més ho necessiten per tindre els carrers del poble en condicions òptimes.

AFA CANALS obté el certificat de “Cures de Demències sense subjeccions”

En abril de 2021 l’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer i altres demències de Canals (AFA CANALS) iniciava els tràmits per a obtindre l’acreditació com a centre lliure de subjeccions.

Ha estat un procés en el que tot l’equip de professionals i Junta Directiva de l’entitat han participat de forma activa tant en la Jornada formativa “Cures sense subjeccions físiques en centres sociosanitaris de majors”, a càrrec de D. Rubén Muñíz Schwochert, (Fundació María Wolff) com en l’auditoria duta a terme per CEAFA a principis del mes de febrer de 2022.

En l’informe d’avaluació emés per la Confederació Espanyola d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres demències queda patent el compromís d’AFA CANALS cap a les persones usuàries oferint un model d’intervenció centrat en la persona sense fer cap ús de subjeccions.

És per aquest motiu que CEAFA ha atorgat a la nostra entitat el segell d’acreditació: “Cures de demències sense subjeccions”.

«N’estem molt satisfets d’aquest reconeixement perquè posa en valor el treball i l’atenció que realitzem en benefici de les persones que pateixen demència i les seues famílies cuidadores», assenyalen des d’AFA CANALS.

WhatsApp Portal de Xàtiva