Canals acollirà la jornada de tecnificació de seleccions autonòmiques de baló a mà

43

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Canals serà la seu de la primera activitat que l’Àrea Tècnica de la Federació de Baló a Mà de la Comunitat Valenciana, organitza de cara a la preparació del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de 2022, que es celebrarà del 3 al 8 de gener en la Manga del Mar Menor.

Dins del projecte «Fer Futur», fruit de la col·laboració amb la Fundació Trinidad Alfonso, al voltant de 100 jugadors i jugadores de les categories infantils i cadet, vinguts de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, es donaran cita el diumenge 17 d’octubre al Pavelló Esportiu Ricardo Tormo de Canals per dur a terme una intensa jornada de tecnificació amb entrenaments de matí i de vesprada.

Tota la jornada és de lliure accés al públic i els horaris dels entrenaments seran de 10 hores del matí fins a les 19 hores de la vesprada.

Un any més, l’Ajuntament de Canals i el Club Baló a Mà Canals col·laboren amb la Federació de Baló a Mà de la Comunitat Valenciana en la preparació de les seleccions autonòmiques d’handbol.

WhatsApp Portal de Xàtiva