Solopizza Xàtiva

El passat dissabte 23 de març va tindre lloc un campionat de consoles en l’espai Jove Oci i Cultura (JOC). Tot i que el JOC ja disposa d’un espai multimèdia amb dues consoles nintendo switch i dues consoles play station, el dissabte es va convertir en un espai multimèdia amb més de 10 consoles de tots els tipus.

El JOC està ja consolidat com un espai alternatiu d’oci i cultura per als i les joves, on des de la Regidoria de Joventut cada cap de setmana s’ofereixen alternatives d’oci i on es promociona l’oci alternatiu, el respecte i l’amistat entre el jovent. És en definitiva, un espai d’encontre de referència per a la joventut, on treballa professional qualificat.

La programació del JOC sorgeix de la participació activa dels mateixos joves que acudeixen a l’espai durant els caps de setmana. Per això, aquest cap de setmana s’ha realitzat un campionat de consoles, on s’estima que més de 150 joves han gaudit d’aquesta experiència. Per aquest mes, a banda de l’encontre de consoles també es realitzarà un cap de setmana de campionat de jocs de taula. Per al mes d’abril s’ha previst un encontre d’anime, de ball k-pop i un taller de cinema a més d’un cap de setmana amb temàtica brasilera.

El JOC s’obri els divendres de 17h a 00:00h, els dissabtes de 17h a 01:00 h de la matinada i els diumenges de 16h a 20h. Aquest espai és d’ús exclusiu als joves a partir de 12 anys. Per a més informació de totes les activitats que es realitzen l’horari del Centre d’Informació Juvenil és de 10h a 13h de dilluns a dissabtes i dilluns a divendres de 17h a 20h, el telèfon d’atenció és el 962274342. i correu electrònic: joventut@ayto-xativa.es

WhatsApp Portal de Xàtiva