Solopizza Xàtiva

Conscients de la responsabilitat que les empreses i institucions tenen en la crisi provocada per l’evolució del Coronavirus, Caixa Ontinyent ha posat en marxa un pla d’actuació amb un triple objectiu: garantir que els seus clients disposen de servei en qualsevol circumstància, amb la qualitat i la seguretat requerides, protegir al seu personal i col·laborar amb la contenció de la propagació.

Pel que fa al servei, les oficines mantindran els seus horaris habituals, si bé es limitarà l’accés a un nombre màxim de clients al mateix temps, de manera que puga mantindre’s un espai prudencial entre ells i amb els propis empleats de l’entitat evitant el contacte físic.

Així mateix, Caixa Ontinyent recomanarà la utilització de mitjans telemàtics tant per a l’atenció personal com per a la realització de transaccions: els caixers automàtics disposaran de mesures d’higiene específiques i preventives respecte de la seua utilització per diferents persones, i es potenciarà la banca electrònica amb una major dotació de personal i de recursos de suport, i amb mesures de seguretat addicionals.

Teletreball i conciliació.

Quant al seu personal, l’entitat implantarà el teletreball tant en els seus serveis centrals com en l’atenció digital dels clients, facilitant al seu personal els mitjans necessaris per a fer-ho possible. De fet, hui mateix ja han començat a treballar des de casa una bona part del personal de serveis centrals.
Aquesta mesura es complementarà amb una flexibilitat horària que permeta possibilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar, compatible tot això amb la garantia de servei als clients.

Obra Social

Respecte de la seua obra social, Caixa Ontinyent ha suspés les activitats previstes en el seu Centre Cultural i ha tancat al públic el Club de Jubilats d’Ontinyent, en coherència amb les decisions que estan prenent les autoritats locals i autonòmiques. Suspén també, de moment, les activitats presencials del seu programa d’educació financera “Finança’t”, que sí que mantindrà els seus cursos online i continuarà oferint activitats a través del seu web i xarxes social.

WhatsApp Portal de Xàtiva