Caixa Ontinyent acorda amb altres entitats no cobrar comissió per retirada d’efectiu.

L'acord compta amb les entitats adherides a CECA, i pretén evitar desplaçaments i posar a l'abast dels clients tota la xarxa. S'incrementen, a més, les operacions contactless de 20€ a 50€.

118

Caixa Ontinyent s’ha sumat a l’acord adoptat per diverses entitats de no cobrar cap comissió per la retirada d’efectiu en qualsevol dels seus caixers, des de dilluns que ve 30 de març i mentre dure l’Estat d’Alarma. D’aquesta forma, els clients de Caixa Ontinyent tindran una major xarxa per a disposar d’efectiu sense cost, al mateix temps que els clients d’altres entitats podran operar gratuïtament en els nostres caixers.

L’objectiu és evitar desplaçaments als clients en cas de necessitar diner efectiu, i que puguen acudir al caixer més pròxim sense preocupar-se per les comissions. Amb això, es contribueix a complir les recomanacions de les autoritats en matèria de mobilitat.

Les entitats adherides a l’acord són les integrants de CECA, l’associació bancària conformada per les caixes d’estalvis i els bancs creats per elles, i que són: CaixaBank, Bankia, Kutxabank, Abanca, Unicaja Banco, Ibercaja Banco, Liberbank, Caixa Pollença i Caixa Ontinyent.

No obstant això, des de Caixa Ontinyent es recomana la utilització dels mitjans digitals: la seua banca electrònica, la seua APP i l’atenció a través de la seua oficina habitual o l’oficina digital (962 91 91 91- oficina.digital@caixaontinyent.es).

En aquest sentit, i amb l’objectiu d’evitar tot el possible el contacte amb persones i objectes, també a partir del dilluns 30 de març, s’incrementa el límit de les operacions que es poden pagar amb targeta sense utilitzar el pin, passant de 20€ a 50€.

La mesura s’aplica per als comerços espanyols i ha sigut adoptada pel Consell d’Administració de STMP (Sistema de Targetes i Mitjans de pagament, S.A.). Baixa a més, de 20€ a 0€, l’import que es paga sense pin en determinats sectors com a enviament de diners i apostes, societats financeres, Once, crèdit exprés, compra de criptomonedes i Onlae.

WhatsApp Portal de Xàtiva