Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Durant aquest estiu, usuaris del Centre Ocupacional i el Campus Maria Pina han portat a terme vàries activitats conjuntes. Aquest Campus, dirigit per la pròpia Maria Pina està destinat a l’aprenentatge del bàsquet, però no de qualsevol manera. Un aprenentatge amb vàries vessants d’actuació.

L’esportiva evidentment, de fet l’exigència en quan a actitud i treball en la pista és un dels requisits que els jugadors i jugadores que participen del mateix han de ser conscients que es van a trobar en cadascun dels dies del campus. Però també altres aspectes són palpables en cadascuna de les activitats que del propi campus i prova d’això són les activitats conjuntes que es fan amb els esportistes del centre ocupacional.

Activitats inclusives, on tant els jugadors i jugadores del campus com els usuaris i usuàries del centre ocupacional comparteixen pista, tenint com a resultat final la normalització d’un esport com és bàsquet. Esportistes de tot l’estat espanyol, compartint moments amb usuaris del centre ocupacional, una oportunitat que els usuaris del centre no volen desaprofitar any rere any.

WhatsApp Portal de Xàtiva