Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent informa que per a procedir a la seua vacunació haurà d’haver sigut citat/a, esta citació pot realitzar-se en una d’estes dos modalitats:

  1. Per mitjà d’un SMS enviat des de Sanitat que, a més de la cita (amb dia, hora i lloc) identifica la persona amb les tres últimes xifres de la seua targeta SIP i li enllaça amb un full informatiu a més de localització del punt de vacunació (podent indicar data per a la 1a i/o 2a dosi).
  2. Per mitjà d’una telefonada des del seu centre de salut facilitant-li dia, hora i lloc on ha d’acudir.

Qualsevol altre tipus d’avís, anunci o missatge rebut per qualsevol mitjà NO HA DE CONSIDERAR-SE COM A CITACIÓ VÀLIDA PER A LA VACUNACIÓ

Aquelles persones a què disposen de l’APP +Salut poden trobar un RECORDATORI de la cita en un dels apartats, igual que ocorre amb les cites mèdiques.

Es demana a les persones esmentades que complisquen puntualment l’horari que s’ha establit atés que a causa de la quantitat de citacions per hora resulta pràcticament impossible alterar este orde que està facilitant que no es produïsquen moments d’aglomeracions ni retards.

Aquelles persones de les franges d’edat que s’està vacunant ara i que no ha rebut missatge per SMS de mòbil o telefònic, haurà d’esperar a la següent citació. Els servicis de la conselleria revisen aquells no vacunats, els seus motius i es torna a citar o citar per primera vegada en la setmana següent.

El Departament de Salut agraïx a tots els ciutadans el compliment d’estes recomanacions que faciliten el nostre objectiu de vacunar al nombre més gran de persones en el menor temps i en relació a les vacunes disponibles.

És important recordar que per rebre el SMS cal tenir actualitzat el teléfon en la base de dades SIP amb el teléfon que utilitzem habitualment.

Pot fer se aquest actualització ací: http://www.san.gva.es/es/web/dgcal/formulario-de-contacto 

WhatsApp Portal de Xàtiva