Avalem Joves Plus permetra que 900 joves desocupats obtinguen un treball

889

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

  • S’ofereixen contractes a jornada completa durant 12 mesos a joves desocupats menors de 30 anys
  • El programa està cofinançat pel Fons Social Europeu

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, ha publicat el llistat
(consultar ací) d’entitats beneficiàries de les ajudes emmarcades dins del pla Avalem Joves Plus, que permetrà la contractació de persones joves aturades menors de 30 anys.

En total, Labora subvenciona a 499 ajuntaments i 35 mancomunitats en tot el territori de la Comunitat Valenciana, la qual cosa els permetrà oferir ocupació a al voltant de 900 persones. Els contractes seran a jornada completa durant un període de dotze mesos.

Per a formar part del procés de selecció, les persones interessades han d’estar donades d’alta en Labora i complir amb els requisits o perfils que sol·licite cada entitat local. Des de Labora es realitzarà un sondeig amb les persones candidates i enviarà els perfils preseleccionats a cada ajuntament, que serà qui realitze la selecció final.

Un integral per a joves

AvalemJoves és el pla integral de formació i ocupació per a joves, una estratègia del Consell de la Generalitat Valenciana – finançada pel Fons Social Europeu – amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat de les persones joves.L

L’estratègiade Labora contra l’atur juvenil, recolzada per la Conselleria d’Economia, està composta per actuacions de caràcter transversal en matèria d’orientació, formació i ocupació. Entre les mesures de foment de l’ocupació destaca el programa Avalem Joves Plus, que subvenciona la contractació de joves en corporacions locals.

WhatsApp Portal de Xàtiva