Després de la presentació del vídeo promocional de la carrera popular per a persones amb diversitat funcional que es va presentar la setmana passada ara és el torn d’una campanya de promoció a través d’una sèrie de micro vídeos que intenten mostrar la conjunció de llocs emblemàtics de la ciutat de Xàtiva barrejats en moments viscuts a la carrera popular.

El primer d’ells s’ubica al voltant de Sant Domènec i barreja la font situada en la façana d’aquest monument en el pas de la carrera per un dels llocs que més emocions transmet com és el tram del Col·legi Taquígraf Martí.

Una sèrie de capítols que s’aniran publicant a les xarxes socials d’Aspromivse i que intenten oferir imatges inèdites sempre tenint com a fil conductor la ciutat de Xàtiva.

Aquest treball ha estat realitzat per Miquel Camarassa, estudiant del Grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona en imatges recollides pel mateix estudiant en les edicions del 2017 i 2018 de la carrera popular.

Un treball diferent i que es presenta per primera vegada amb motiu de la carrera. En paraules d’Emma Ferri, una de les monitores del centre ocupacional i organitzadora de la carrera, “falta un mes per a que els carrers de Xàtiva gaudesquen d’una gran festa. Aquest nou format de promoció inicia un camí fins el dia 9 de maig, un camí d’una llargària de 30 dies que Aspromivise aprofitarà per mostrar diàriament diferents moments de la carrera que sols es poden viure si es viu”.

Falten 30 dies i la carrera d’Aspromivise ja ha donat la seua eixida.