Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Aquest divendres 13 de maig el Poliesportiu Paco Cabanes del Genovés reunirà a més de 50 esportistes en mobilitat reduïda per reprendre els encontres que portava realitzant abans de la pandèmia. Una modalitat esportiva per a aquelles persones amb unes capacitats de mobilitat més limitada i que porten a terme proves de psicomotricitat per tal de fomentar l’esport en aquest col·lectiu.

Un encontre que reunirà als centres d’Ontinyent, L’Alcúdia, Xàtiva, Gandia Torrent, Castelló i varis centres de València.

Un retrobament de moltes esportistes després de dos anys i que pretén ser un punt de partida per a donar normalitat a aquest tipus de competicions de cara a la pròxima temporada.

L’encontre començarà al voltant de les 11 del matí i al llarg de dues hores es portaran a terme una seqüència de set proves adaptades amb un gran contingut de psicomotricitat que realitzaran totes les esportistes. Aquest any, com a novetat i seguint la línia inclusiva que aspromivise porta endavant des de fa temps, les persones voluntàries que ajudaran al desenvolupament de la matinal seran xiquetes i xiquets de sisè de primària del Col·legi del Genovés.

Un encontre amb una doble vessant, una esportiva i una educativa, com no podia ser d’altra manera.

El Genovés serà un punt de referència en l’esport inclusiu dirigit tant a les persones amb diversitat funcional com a la comunitat educativa.

ASPROMIVISE: “Amb TU sumem”

Amb TU sumem” és el lema amb el que ASPROMIVISE, ha organitzat una festa per a donar a conèixer l’associació i tots els recursos que ofereix per a les persones amb diversitat funcional. Treballar pel benestar d’aquestes persones és l’objectiu principal de l’associació. Amb aquest benestar inclouen la igualtat, la creació de recursos, la inclusió… per tal que, el seu dia a dia siga d’allò més fàcil.

Parlen de capacitats per posar en valor el que cadascú pot aportar a la societat. Visibilitat, diversió i inclusió és el que es pretén aconseguir amb aquesta festa on et conviden a que els acompanyes i participes en els tallers que, diferents associacions, els han preparat per tal de compartir activitats. Volen donar les gràcies a “CAX Orientació”, “LA FARIGOLA PRODUCCIONS”, “SOCARREL”, “BALLART escola de dansa” i “DANI MIQUEL” per la seua col·laboració desinteressada.

T’esperen el dia 28 de maig des de les 10:00h. fins les 13:30h. al Jardí de la Pau de Xàtiva. Amb 2€ tindràs esmorzar amb una beguda. Vine amb tota la família i amistats. Recorda que: “ASPROMIVISE, Amb TU suma”.

WhatsApp Portal de Xàtiva