Aspromivise llança una campanya per mantindre viva la carrera popular

Joan Ramos, pintor xativí i autor del cartell de totes les edicions, serà qui done eixida a la campanya.

20

A principis d’any es va presentar al propi edifici del centre ocupacional la tretzena edició de la carrera popular per a persones amb diversitat funcional i es va fer en una roda de premsa que entre altres van estar presents el pintor xativí Joan Ramos, autor del cartell de totes les edicions de la carrera i Amor Amorós, directora del Centre Ocupacional Falta poc més d’una setmana per a arribar a la data prevista per a que els carrers del casc antic de Xàtiva s’ompliren de corredores i corredors. Aquesta setmana haguera estat un temps ple de preparatius, de nerviosisme i on la carrera anava agafant certa velocitat en tots els seus aspectes: organització, voluntaris, inscripcions, però sobretot promoció de la mateixa.

La presentació de la carrera, el seu cartell, la presentació del vídeo que els alumnes de pràctiques del centre ocupacional han editat amb el tema de Motxila 21 “No somos distintos” han estat els punts de partida d’aquest any. Com a conseqüència de la situació que estem vivint la carrera no es podrà portar a terme físicament, però si que volem mantindre-la viva i que en aquestos dies previs al 7 maig estiga present i ens ajude a carregar idees i il·lusions per a l’edició de 2021.

Aspromivise llança una campanya on la finalitat no és altra que mantindre viu un dels esdeveniments més importants del calendari esportiu de la ciutat de Xàtiva: ”Volem mantenir viva la carrera i fer-la visible en aquesta situació d’aprenentatge que ens ha tocat viure i ho volem fer mitjançant el recolzament de totes aquelles persones que es creuen el nostre projecte, persones relacionades amb el món de l’esport, món de la cultura, corredores, estudiants, voluntàries, persones que veuen en la carrera d’Aspromivise una forma de millorar la societat.“.

La campanya consisteix en la gravació d’un vídeo on es diu el lema que s’ha creat per a aquesta finalitat, “HOLA SÓC ¿ ? LA CARRERA TORNARÀ, JO VULL CÓRRER AMB ASPROMVISE”,

Des del centre ocupacional es comentava que “aquest any estàvem il·lusionats amb la carrera, és evident, sobretot per la forma que anava  agafant aquesta edició i amb la idea de superar les xifres de participació d’anys anteriors. És una campanya que a més de donar-li promoció a la carrera, també intenta donar-li normalitat i sobretot un caràcter inclusiu”.

Si la carrera tots els anys té un punt de partida amb la presentació del Cartell, aquesta campanya la volem iniciar amb l’autor de la imatge que ha representat totes i cadascuna de les edicions. Joan Ramos sempre ha ha sigut qui ha iniciat les carreres i serà qui comence aquesta campanya.

Tal i com s’ha comentat en els propers dies, diferents persones aniran apareguent a les xarxes socials d’Aspromivise, per tant volem fer una crida a les persones o grups que vullguen unir-se a la campanya a que envien els seus vídeos a aspromiviseesports@gmail.com o penjar-ho als seus comptes afegint els #hashtag, #jovullcorrerambaspromivise, #lacarreratornara, #carreraaspromivise. Tan sols han de presentar-se i dir la següent frase: “Hola sóc ¿ ?, Jo també recolze la carrera popular d’aspromivise”.

WhatsApp Portal de Xàtiva