ASPROMIVISE inaugura l'exposició diverses

WhatsApp Portal de Xàtiva

Ahir va tindre lloc la inauguració de l’exposició “Diverses, la mirada femenina d’Aspromivise. Va ser un actefamiliar i acollidor on les dones del nostre sector van mostrar part de la seua ànima.

L’exposició mostra imatges de dones que tenen molt que contar en aquesta societat en la que ens ha tocat viure, i que tal i com mostra una secció de la mateixa exposició, mereixen ser contades i escoltades.

L’exposició mostra la realitat de totes aquestes dones que a mes de ser pròximes, estimades, familiars, es mostres somniadores, lliures, vives, dives i sobretot úniques!!! “La sensació un dia després de la inauguració és molt satisfactòria per la nostra part, ja que hem aconseguit allò que preteníem, fer visible la cara femenina que lluita dia a dia en el nostre sector i que sovint s’invisibilitza per la intensitat del dia dia de ser cuidadores de persones amb diversitat funcional. En aquesta exposició si que són realment les protagonistes. Així mateix, la sensació que ha conviscut en cadascuna de les sessions de fotos amb les nostres usuàries, on s’han mostrat tal i com són, sense cap filtre, transparents i… una vegada més úniques. Ha estat realment una experiència necessària per fer contribuir a fer una societat més justa” comentava Vanessa Pasqual, una de les representats d’Aspromivise que ha treballat per a que aquesta exposició es portara a terme.

“Per elles, per totes elles gràcies per haver-nos acompanyat en un acte tan íntim com aquest” paraules en les que concloïa aquesta inauguració. L’exposició estarà fins el 31 de maig a la casa de les dones de Xàtiva, local situat a la Plaça de l’Espanyoleto.

Clinica Fertilidad Xàtiva