Arriba l’últim concert de la IX edició del Festival Internacional SoXXI

El proper diumenge 2 de juny, a les 12:30h, tindrà lloc l'últim concert de la IX edició del Festival Internacinal SoXXI en Canals

33

El proper diumenge 2 de juny, a les 12:30h, tindrà lloc l’últim concert de la IX edició del Festival Internacinal SoXXI en el parc Jaume I de Canals, dirigit per Joan Soriano i Alicia Arnau.

En aquest cas s’interpretarà l’obra “Inuksuit”, que es tradueix literalment com: “Actuar en la capacitat de l’ésser humà”. Aquesta obra es basa en la visió de la fusió del gel polar, l’ascens dels mars i el que pot quedar de la presència de la humanitat després que les aigües retrocedisquen. La peça ja ha estat interpretada a Nova York, Melbourne, Canberra, Toronto, Berkeley, Lisboa, l’Haia, Mèxic, Madrid, Berlín, Belo Horizonte, Xàbia, a tot el planeta.

Més d’un centenar de músics participen en aquest projecte col·laboratiu, interdisciplinari, inclusiu, intercentres i interetapes. Així, hi participen conservatoris professionals d’Elx, Carcaixent, Alzira, Valencià Percussion Academy, ASCADIS, TAPIS, Escola Coral de Xàtiva, així com el CEIP Vicent Rius.

Amb aquest nou concert, els membres del projecte SoXXI continuen apostant per la difusió de la Cultura i les Arts Contemporànies acostant al poble de Canals concerts únics amb músics rellevants del panorama actual.

WhatsApp Portal de Xàtiva