Arriba la XVII Concentració de boixets a Canals 2019

20

L’Ajuntament de Canals, amb la col·laboració de les mestresses de casa de la localitat, amb motiu de les festes Patronals en honor a Sant Antoni Abat, han organitzat la tradicional concentració de boixeteres i boixeters que se celebrarà el dissabte 12 de gener al Pavelló Municipal Ricardo Tormo.

La concentració reunirà al voltant de 700 boixeters que arribaran de tot arreu de la província de València, de Múrcia, d’Albacete i, com no, de les nostres comarques de la Costera, La Canal i la Vall d’Albaida.

Aquest esdeveniment començarà cap a les 10:00h i es preveu que siguen molts els que visiten el pavelló per gaudir d’aquest art dels boixets tan tradicional i arrelat a les nostres terres.

Les autoritats municipals, acompanyades per les festeres de Gràcia, festeres i festers 2019, visitaran als boixeters cap a les 12:00h per donar-los la benvinguda. A les 14:30h tindrà lloc el tancament d’aquesta concentració de boixets amb un dinar i, a les 16:00h serà el comiat amb uns sortejos entre els allí presents.