Arriba el 3r Concert Festival Internacional SoXXI del 2019

València Percussion Academy, grup resident del Festival SoXXI, presentarà Modulation, un recorregut per l’essència del ritme i la modulació mètrica de la ma de tres importants noms que han contribuït a l’evolució de la percussió.

23

El proper diumenge 14 d’abril, a les 12:00h, al Centre Cultural Calixte III tindrà lloc el 3 Concert del Festival SoXXI d’aquest any, dirigit, una vegada més, pel canalí Joan Soriano. València Percussion Academy, grup resident del Festival SoXXI, presentarà Modulation, un recorregut per l’essència del ritme i la modulació mètrica de la ma de tres importants noms que han contribuït a l’evolució de la percussió.

Dirigits per una de les figures més rellevants del panorama internacional del timbal actual, el solista de timbal francès Benoît Cambreling, amb col·laboració de Josep Furió i Joan Soriano oferirà un atractiu programa que viatja a través d’importants peces del repertori de percussió, fent un recorregut de les primeres obres de la literatura universal i comptant amb la interpretació d’obres de Carter. Atenent novament a la vessant pedagògica, artística i divulgativa del festival, SoXXI presenta un concert on l’aportació de la infància es converteix en un gran protagonista.

L’escolta atenta de les peces de Carter han detonat una sèrie d’experiències i reflexions que han esdevingut expressió amb moviment, so i experimentació amb la llum, el color i altres materials. Xiquets i xiquetes de 3 anys del CEIP Vicente Rius, amb la mestra Alicia Arnau, han viscut una experiència multi-sensorial i escènica amb la música que proposa el Festival SoXXI. Aquesta podrà veure’s i escotar-se en directe, de la mà de VPA Ensamble, gaudint d’una proposta visual molt original.

WhatsApp Portal de Xàtiva