Arriba a Canals el curs de Mosso de magatzem

La finalitat que es pretén impartint el curs és proporcionar als joves els coneixements i recursos necessaris per a acostar-se a les empreses amb confiança i saber actuar adequadament en un punt de treball amb les ferramentes necessàries per poder realitzar amb professionalitat les activitats pròpies d'un mosso de magatzem.

26

El curs, que es realitzarà del 21 de maig al 28 de juny de 2019, s’impartirà pels matins en el Centre Jove (en el carrer de Vicent Andrés Estellés, s/n). Es combina la teoria amb pràctiques en un magatzem d’empresa i tindrà una durada final de 125 hores. És totalment gratuït i està dirigit a joves menors de 30 anys, que no es troben treballant ni estudiant, i que consten com a inscrits en el fitxer de la Garantia Juvenil.

La finalitat que es pretén impartint el curs és proporcionar als joves els coneixements i recursos necessaris per a acostar-se a les empreses amb confiança i saber actuar adequadament en un punt de treball amb les ferramentes necessàries per poder realitzar amb professionalitat les activitats pròpies d’un mosso de magatzem.

En acabar el curs, els joves seran capaços d’organitzar i executar treballs d’emmagatzematge i embalatge de mercaderia mantenint al dia els inventaris; conéixer les tasques de control d’aprovisionament, emmagatzematge, inventariat i transport de mercaderies i emprar les tècniques de registre i gestió administrativa adequades; adquirir els coneixements sobre tècniques de realització de comandes, recepció, identificació i comprovació; i a més obtindran la capacitació per a obtindre el carnet de conductor de carretons elevadors i transpaleta elèctrica.

Per a aconseguir-ho, el temari es divideix en dues parts: la primera és un programa comú, format per 40 hores d’ “Ocupabilitat i habilitats socials” i 25 hores de “Ferramentes social media per a la recerca de treball”. La segona part la conforma el mòdul específic del curs: “Auxiliar de magatzem” consistent en 60 hores distribuïdes en tres parts: “El magatzem”, “activitats en el magatzem” i la part de formació pràctica consistent en la “manipulació de càrregues”.

Les inscripcions finalitzaran el dia 17 de maig a les 14:00 h, i podeu rebre més informació sobre el curs enviant un correu a info.adl@canals.es, o bé telefonant al 962240126 ext. 2

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva