Solopizza Xàtiva

Centelys

La plaça de la Seu tornarà a albergar aquesta nit una nova mostra de vídeo mapping amb motiu del concert de la ronda a la Verge. La Regidoria de Cultura ha preparat de nou un espectacle per posar en valor el ric patrimoni arquitectònic de la ciutat mitjançant aquest espectacle musical i audiovisual. El concert «El Pòrtic de les nostres Festes» que se celebrarà aquesta nit correrà a càrrec de la Societat Musical La Primitiva Setabense. La seua interpretació estarà acompanyada per muntatges amb imatges de la ciutat i altres temàtiques d’interès cultural.

El regidor de Cultura, Jordi Estellés ha explicat que “és una fórmula innovadora que s’ha utilitzat en ciutats amb un ric patrimoni arquitectònic. La façana de l’antic Hospital serà la base sobre la que es projectaran imatges antigues de Xàtiva i d’altres temàtiques que acompanyaran la interpretació de les peces musicals”.

Així, entre les peces programades trobem “Yakka”, que s’acompanyarà amb imatges antigues de Xàtiva i d’algunes tradicions locals. “La leyenda del beso” servirà per fer un repàs visual a la història de la Música Vella. “Belkis” mostrarà un muntatge d’imatges amb fons abstractes, de la banda tocant en un assaig i amb més imatges de Xàtiva. “Car” presentarà imatges de cadascuna de les cinc marques de cotxes que nomenen els moviments d’aquesta peça musical: Ford , Volkswaggen, Chevrolet , MG i Ferrari. Finalment, “Chaplin”, oferirà un recull de fragments de pel·lícules d’aquest mite de la història del cinema.

WhatsApp Portal de Xàtiva