EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Ja tan sols queda que arribe l’hora de que comence el XXé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés i tots els equips han confirmat la seua presència per competir per la consecució del títol en aquest campionat que, després de 19 edicions s’ha consolidat com un dels referents a nivell estatal. El club, en la presentació del torneig afirmava que “després de dinou anys, la implicació de la gent del club i el recolzament de les institucions públiques i empreses privades fa que any rere any presentem tres tornejos, dos en categoria cadet i un altre en categoria aleví, com aquest que ara ens ocupa. Un torneig, amb xiquets i xiquetes d’11 i 12 anys però que juguen un bàsquet envejable”.

Després de l’edició de la temporada passada, i de la confirmació de tots els equips de participar amb els seus equips alevins, de segur que el pavelló del Genovés tornarà a viure un altre cap de setmana de bàsquet vibrant amb partits que faran gaudir a tots els que els agrada el bàsquet i més encara el bàsquet de formació.

Un partit divendres vesprada, tres partits dissabte matí, tres parits dissabte vesprada i altres tres el diumenge de matí conformaran un maratonià cap de setmana de bàsquet de formació. Un torneig on el partit inaugural enfrontarà a l’equip masculí del Genovés amb el València BC i que suposarà que per primera vegada el torneig dispute un partit en horari de divendres..

El diumenge a partir de les 9.30 del matí es jugarà els partits per decidir des del tercer al sisé lloc i a les 12.30 la gran final, que ,de repetir-se una cosa semblant a la de l’edició del 2024, ens assegurem veure un del millor bàsquet de la categoria. Per això des del C.B. Genovés es diu que: “tota la gent que estima el bàsquet no pot deixar perdre partits com aquestos”, per això primer els dies 10 i 11 i després el 14, 15 i 16 de juny vos esperem al Poliesportiu Paco Cabanes del Genovés per veure jugadors i jugadores que, de segur, en un futur ,els veurem competir a nivells importants. Nivell de bàsquet en categoria aleví assegurat. Per això la insistència en que tots aquells que els agrade el bàsquet de formació no deixen de passar-se pel Pavelló del Genovés aquestos dos caps de setmana”.

I més si es té en compte la importància que el club li està donant a la seua secció femenina. Un torneig que també té el seu espai per a l’equip aleví femení del club que s’enfrontarà al CB Verger per donar eixa empenta que faça plantejar-se la possibilitat de que el torneig aleví també ha de tenir la seua part femenina. “Des del club volem ser justos, i l’equip aleví femení també ha d’estar present. Ens hem de conscienciar que el torneig femení per a xiquetes ha de ser una realitat. Si fem torneig aleví per a xiquets perquè no per a xiquetes. Aquest torneig ha de ser un punt de partida i reflexió per plantejar eixa possibilitat”.

WhatsApp Portal de Xàtiva